TENZIJE RASTU: Gruzija nagomilava trupe na granici sa Južnom Osetijom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENZIJE RASTU: Gruzija nagomilava trupe na granici sa Južnom Osetijom! (VIDEO)

Gruzija konstantno povećava vojno prisustvo na granici sa Južnom Osetijom, stvarajući na taj način tenziju i pretnju za bezbednost lokalnog stanovništva, saopšteno je iz Komiteta državne bezbednosti Južne Osetije.

Takođe, precizira se i da je prošle noći 30 naoružanih gruzijskih vojnika ušlo u selo Kobi Kašurskog.

Komitet smatra da na taj način Gruzija pokušava da ponovo podgreje tenzije u odnosima sa Južnom Osetijom, i to u danima kada se obeležava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 15. godišnjica od terorističkog napada u Beslanu.

- Ovo ne samo da nije u skladu sa normama civilizacijskog morala, već i potvrđuje činjenicu da Gruzija koristi terorizam da rešava svoja politička pitanja - ističe se.

BONUS VIDEO: GVOZDENI BUNKER SFRJ: Koštao je PET MILIJARDI dolara, mogao je da izdrži nuklearni udar, a danas izgleda ovako (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.