TEMPERATURNI ŠOK: Posle jakog pljuska sinulo sunce, a ovako će biti u narednih 7 dana!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEMPERATURNI ŠOK: Posle jakog pljuska sinulo sunce, a ovako će biti u narednih 7 dana!

Danas oko 14 časova Srbijom je protutnjalo jako nevreme, praćeno pljuskovima i grmljavinom, a nakon manje od sat vremena, kišu je smenilo sunce.

POČELA OLUJA U BEOGRADU: Vetar kida, kiša pljušti, nebo grmi! Evo kada će prestati (FOTO)



Pljusak praćen grmljavinom počeo je oko 13 časova i 35 minuta, naajavljeno je da će trajati oko dva sata, ali je nakon samo 50 minuta pljuskove i grmljavinu smenilo sunce.

Foto: Tanjug/AP/The Telegraph, John Badman
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
U Beogradu je trenutno 17 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u četvrtak će biti pretežno sunčano i toplo. U četvrtak uveče, u toku noći i u petak ujutru umereno do potpuno oblačno ponegde sa slabom kišom.

U petak tokom dana promenljivo oblačno, u brdsko-planinskim predelima zapadne i južne Srbije ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom.

Za vikend će biti pretežno sunčano i toplo. U nedelju uveče naoblačenje sa kišom i padom temperature. Početkom naredne sedmice promenljivo i hladnije sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za samo sat vremena temperatura u Beograda OPALA ZA SEDAM STEPENI!

Izvor: Blic, 11.Apr.2017

Nevreme koje je oko 14 časova zahvatilo prestonicu ne samo da je uplašilo Beograđane, nego ih je nateralo i da se dodatno obuku...Naime, u 14 časova temperatura u srpskoj prestonici bila je 22 stepena, da bi u 15.00 bilo izmereno samo 15. Severozapadni vetar duva brzinom od tri metra u sekundi.

Nastavak na Blic...

Temperaturni šok u Srbiji! Posle sunčanog vremena, čeka nas oluja, kiša i zahlađenje - evo i kada!

Izvor: BKTV News, 11.Apr.2017

Danas oko 14 časova Srbijom je protutnjalo jako nevreme, praćeno pljuskovima i grmljavinom, a nakon manje od sat vremena, kišu je smenilo sunce...Pljusak praćen grmljavinom počeo je oko 13 časova i 35 minuta, naajavljeno je da će trajati oko dva sata, ali je nakon samo 50 minuta pljuskove i grmljavinu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.