TEMPERATURA U SEKUNDI PALA ZA 10 STEPENI! Superćelijska oluja pustoši Srbiju, još uvek tutnji ŽESTOKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 21:38

TEMPERATURA U SEKUNDI PALA ZA 10 STEPENI! Superćelijska oluja pustoši Srbiju, još uvek tutnji ŽESTOKO!

Temperatura je i danas premašivala 35°C

Veoma snažna grmljavinska oluja i dalje tutnji Srbijom, a usred neveremena zabeleženo je i kako je temperatura, bukvalno u sekundi, pala za čak 10 stepeni!

Podsetimo, temperatura je i danas premašivala 35°C, i ceo dan je bilo veoma sparno i sunčano vreme. Ako ništa drugo, dočekali smo kratki predah od tropskih vrućina.

Dobra vest je i da će u narednim satima oluja u Beogradu i na severu i severozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije prestati i da se očekuje uglavnom kiša, ali bez olujnih sistema. I dok je veći deo Srbije na udaru nevremena i zahlađenja, na jugu i jugoistoku Srbije ostaće vedro i veoma toplo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.