TEMPERATURA U BEOGRADU PALA ZA 12 STEPENI! Veliko zahlađenje, a šta nas SUTRA ČEKA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEMPERATURA U BEOGRADU PALA ZA 12 STEPENI! Veliko zahlađenje, a šta nas SUTRA ČEKA?!

Otežani uslovi za vožnju

Kiša koja je ovog popodneva stigla do Beograda donela je i veliko zahlađenje i pad temperature od čak 12 stepeni!

Prema podacima sa meteorološke stanice na Karaburmi, danas u 14.36 izmerena je maksimalna temperatura od 29,2 stepena, dok je poslednje očitavanje u 17.00 časova pokazalo da je sada samo 17 stepeni!

Kiša koja je padala, a koja je najavljena i u toku ove večeri u većem delu zemlje, uslovila je otežane uslove za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vožnju.

Iz AMS S apeluju na vozače da smanje brzinu i povećaju odstojanje jer ovakve vremenske prilike dovode i do čestih saobraćajnih nezgoda.

Meteorolozi za sutra, ipak, najavljuju stabilizaciju vremena, pa nas posle prohladnog jutra i 15 stepeni, očekuje veoma prijatnih 26.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.