Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:38

TELO ŽENE U NOVOM SADU PRONAŠLA ĆERKA?! Komšije videle bračni par pola sata pre zločina: "Ništa nije ukazivalo da će doći do UŽASA"

Muškarac je pokušao da oduzme sebi život skokom s mosta

Muškarac (55) je ubio suprugu (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo okovan lancima i betonskim blokom, skokom sa Klisanskog mosta, saznaje se.

Kako se saznaje, nesrećna žena, prema nezvaničnim informacijama ubijena je bušilicom. Komšilukom ove porodice vlada muk, jedini komšija koji je želeo da da bilo kakvu izjavu, rekao je da se ovaj par svađao, kao i svaki, ali nisu sumnjali da može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doći do ovoga.

- Video sam ih pola sata pre tragedije, ništa nije ukazivalo da će doći do takvog užasa, unosili su robu u kuću, pošto su radili na pijaci - priča komšija.

Kako se nezvanično saznaje, telo nesrećne žene, pronašla je ćerka. Bračni par je imao dve ćerke od 19 i 24 godine.

- Bili su dobro situirani, držali su lokal na pijaci, opremu za pecanje. Stvarno nikad ništa zabrinjavajuće nismo čuli iz njihovog doma - kratko je prokomentarisao sagovornik.

Podsećamo, danas oko 17 časova muškarac je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, on je rekao da je ubio svoj ženu.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja a promrzlinama i živ je.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Vanja Zelenović/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.