TELO TRUDNICE NAĐENO IZUJEDANO I KRVAVO: Muž zatekao unakaženo telo svoje žene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 14:53

TELO TRUDNICE NAĐENO IZUJEDANO I KRVAVO: Muž zatekao unakaženo telo svoje žene!

Obdukcijom je utvrđeno da je iskrvarila između 13 i 13.30 h pošto je izujedana po rukama, nogama i glavi.

Trudnicu, koja je šetala šumom u Francuskoj, nasmrt su izujedali psi 2019. godine. Izveštaj o njenoj smrti objavljen je u decembru 2022. godine i otkriva da je pas odgovoran za njenu smrt, po imenu Kurtis, našao utočište u odgajivačnici u Gornjoj Garoni.

Pre skoro četiri godine godine, 16. novembra 2019, 29-godišnja trudnica Elisa Pilarski pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izbodena ugrizima dok je šetala šumom sa psom svog supruga, američkim pitbul terijerom po imenu Кurtis. U šestom mesecu trudnoće, Elisa je podlegla povredama.

Izveštaj objavljen u decembru navodi da je za smrt mlade žene odgovoran isključivo pas kojeg je šetala, ali navodi i da je životinja još živa i da ju je prihvatila odgajivačnica blizu Tuluza.

Elisu, koja je bila u šestom mesecu trudnoće, suprug je našao mrtvu i oblivenu krvlju u šumi Rec, 88 kilometara severno od Pariza.

Pilarski je šetala psa Kurtisa kada je napadnuta. Ona je delimično izujedana i nakon što je već bila mrtva.

Policija je uzela uzorke DNK grupe lovačkih pasa, koji su se u to vreme nalazili u šumi, kako bi ispitala da li su je oni napali.

Žena je pozvala supruga Elila dok je bila u šetnji i rekla da se plaši da će je napasti čopor pasa, prenela je tada TVA Nuvel. On je odmah nakon razgovora krenuo sa pariskog aerodroma, gde radi, a na lice mesta je stigao 45 minuta kasnije i zatekao unakaženo suprugino telo.

Policija je prvobitno ispitivala tezu da su je izujedali lovački psi, ali je na kraju utvrđeno da je u pitanju pas njenog supruga, jer trag ujeda odgovara njegovoj vilici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.