TELO NESTALOG MLADIĆA RASTRGLE DIVLJE ZVERI: Nesrećni muškarac (23) pronađen upucan u glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 07:14

TELO NESTALOG MLADIĆA RASTRGLE DIVLJE ZVERI: Nesrećni muškarac (23) pronađen upucan u glavu

Novi jezivi detalji u vezi sa smrću Brajana Laundrija objavljeni su u ponedeljak, pošto je konačni izveštaj obdukcije otkrio da su njegovo telo pojele divlje životinje nakon što je umro od samonanete rane iz vatrenog oružja u glavu.

Ovaj 23-godišnjak je nestao nakon sumnjive smrti njegove verenice, Gabi Petito, koju je kasnije priznao da je ubio u beležnici koju su istražitelji pronašli pored njegovih skeletnih ostataka.

Njegovo telo je pronađeno u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šumovitom području u rezervatu Karlton i bilo je pod vodom duži vremenski period pre nego što je pronađeno u oktobru, prema nedavno objavljenom izveštaju o obdukciji od strane sudskog veštaka.

Vlasti su uspele da povrate delove tela, osim nekoliko kostiju sa njegovih zuba i lica.

Njegovi ostaci su pokazali "umereno ekstenzivnu aktivnost mesoždera o čemu svedoče višestruki tragovi isecanja i grizanja".

- Ova područja su u skladu sa mesožderima ili svaštojedima, uključujući pse kao što su divlji psi i kojoti, zajedno sa glodarima i rakunima -  navodi se u izveštaju.

TMZ is something 💀#BrianLaundrie pic.twitter.com/EX8equJKKk

— 🦋🫶🏽LEG🅰️CY🦋🫶🏽 (@iamlegacy23) February 15, 2022

Izveštaj takođe sadrži detaljne predmete pronađene sa mesta gde su pronađeni Laundrijevi ostaci, uključujući ranac sa šatorom i bakljima, komad papira i crveni šešir sa logom "Moab Coffee Roasters" i drvenu kutiju u kojoj je bila sveska i fotografije.

#BrianLaundrie's body was 'scavenged' by wild animals, including coyotes, after he shot himself in the head, autopsy report reveals: Cops say they found note admitting to Gabby Petito's murder in 'drybag' along with photographs pic.twitter.com/j41tXN02cJ

— Joseph Morris YouTube (@JosephMorrisYT) February 14, 2022

Njegov toksikološki izveštaj nije pokazao znake upotrebe droge, navodi se u izveštaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.