TELO MUŠKARCA (41) PRONAĐENO U DUNAVU! Pokušao je da spasi čamac od nevremena i jakog vetra, a onda se završilo KOBNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 01:17

TELO MUŠKARCA (41) PRONAĐENO U DUNAVU! Pokušao je da spasi čamac od nevremena i jakog vetra, a onda se završilo KOBNO!

Za njim je prethodno organizovana potraga

U reci Dunav kod Vukovara danas je pronađeno telo muškarca, za kojim je prethodno organizovana potraga, saopštila je vukovarsko-sremska policija.

Kako prenosi HRT, policija nije mogla da potvrdi navode medija da je reč o 41-godišnjaku iz Vukovara, koji se utopio u pokušaju da spasi čamac na Dunavu u olujnom nevremenu.

Prema rečima portparola Policijske uprave Dragoslava Živkovića, potraga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je organizovana nakon što je prijavljen nestanak muškarca, a nakon što je pronađeno telo, uviđajem je utvrđeno da se radi o nestaloj osobi. On je dodao da će uzrok smrti utvrditi obdukcija.

Hrvatski Index prethodno je objavio, pozivajući se na nezvanične informacije, da je muškarac pokušao da spasi čamac od velikog nevremena i jakog vetra koji su danas zahvatili Hrvatsku.

Kako je naveo, on je navodno do Dunava stigao automobilom, a njegovo telo pronađeno je 200 metara od mesta gde je navodno upao u reku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beživotno telo muškarca pronađeno u Dunavu kod Vukovara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2023

U reci Dunav kod Vukovara pronađeno je beživotno telo muškarca, za kojim je prethodno organizovana potraga, saopštila je danas hrvatska policija...Prema rečima portparola PU Vukovara Dragoslava Živkovića, nakon prijave o nestanku muškarca organizovana je potraga, ubrzo je pronađeno i telo, a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.