TELO BEBE PRONAĐENO NA SPORTSKOM TERENU: Tragična slika šokirala policiju, slučaj podveli pod NEOBJAŠNJIVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 20:15

TELO BEBE PRONAĐENO NA SPORTSKOM TERENU: Tragična slika šokirala policiju, slučaj podveli pod "NEOBJAŠNJIVO"

Sprovodi se opsežna istraga.

Telo bebe muškog pola pronađeno je na golf terenu u petak. Policija je u subotu popodne potvrdila šokantnu vest nakon tragičnog otkrića u Bebingtonu u Engleskoj.

Policija je slučaj zavela kao "neobjašnjiva smrt".

U ovoj fazi nije jasno kada je beba umrla, koliko dugo je bebino telo bilo tamo, a ne zna se ni uzrok smrti. Autopsija bi trebalo da se uradi u ponedeljak.  Stručnjaci su sada izvršili opsežnu pretragu samog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << područja, a istraga je trenutno u toku.

Body of baby boy found on golf course as police launch investigation https://t.co/9ur3vuCJe3 pic.twitter.com/bWsmbXTMeM

— Daily Mirror (@DailyMirror) January 30, 2021

- Ovo je očigledno vrlo uznemirujući incident, ali želim da uverim javnost da će policija učiniti sve što je u njenoj moći da se istraži šta se dogodilo. Zamolio bih ljude da izbegavaju nagađanja o onome što se dogodilo dok se ne saznaju sve činjenice. U ovoj fazi, sve što možemo reći je da je telo bebe muškog pola otkriveno juče u šumovitom području na golf terenu - saopšteno je iz policije.

- Trenutno se sprovode opsežne istrage radi pronalaženja majke bebe. Zamolio bih sve koji imaju bilo kakve informacije koje bi nam mogle pomoći u tome, da nas hitno kontaktiraju - dodao je istražni detektiv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.