TELEFON JE BIO UPALJEN NA NEKOLIKO SEKUNDI: Neobičan prekoret u slučaju nestanka Ane Petrović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 11:36

TELEFON JE BIO UPALJEN NA NEKOLIKO SEKUNDI: Neobičan prekoret u slučaju nestanka Ane Petrović (FOTO)

Iako je bio ugašen od njenog nestanka, ovog jutra telefon Ane Petrović se upalio na nekoliko sekundi.

Još jedna teška noć za porodicu Petrović iz Zrenjianina protekla je bez ikakvih vesti o mladoj Ani Petrović (20) za kojom se traga od petka, potvrdila je sestra nestale Ane za medije.

- I dalje ništa, nema nikakvih informacija o njoj - potvrdila je Anina sestra.

Podsećamo, Ana Petrović (20) iz Zrenjanina, majke devojčice od godinu dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći.

Kako je njena sestra od ujaka objasnila, Ana živi već četiri godine u Kaluđerici, njen nestanak je prijavljen policiji, a niko ne zna šta je imala na sebi u trenutku nestanka, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac.

Njena sestra ispričala je medijima da se ovo nikada ranije nije dešavalo, te da Ana ima dete od godinu i po dana za koje je jako vezana.

Kako je ispričala svaki član uže porodice pokušava da je dobije na telefon, ali Ana se ne javlja.

Anin telefon je, prema njenim rečima, od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.