TATA, BOL SI PREVAZILAZIO RADOM Emotivan oproštaj ćerke Ljubiše Samardžića od oca

Izvor: Blic, 14.Sep.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TATA, BOL SI PREVAZILAZIO RADOM" Emotivan oproštaj ćerke Ljubiše Samardžića od oca

Ispraćaj za kremaciju glumca Ljubiše Samardžića (1936-2017) počela je oko podne na Novom groblju. Nekoliko stotina ljudi došlo je da se oprosti od popularnog Smokija.

Formiran je dugačak red za ulaz u kapelu gde su prijatelji, rodbina i poštovaoci legendarnog glumca došli da porodici izraze saučešće. Opelo je služio starešina Saborne crkve Petar Lukić.

Pocivaj u miru Smoki... pic.twitter.com/IZbfU9d8JL

U kapeli su saučešće primali najbliži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << članovi Ljubišine porodice: supruga Mirjana, ćerka Jovana, unučad, Ljubišin brat... Posle opala govor je održala ćerka Jovana.

- Posedovao si energiju koju nije mogao svako da prati...bol si prevazilazio radom, pretvarajući je u ljubav. Tako ćemo i mi sada tata... - rekla je kroz suze cerka.

Potom je unuka Marta pročitala govor, a jedan od najpotresnijih trenutaka bio je kada je pušten audio snimak Ljubiše kako peva čuvenu pesmu "A sad adio" koju je izvodio kao Šurda u seriji "Vruć vetar". Porodici a i svima u kapeli su pošle suze na oči u tom trenutku. Jecaji u kapeli govore koliko će nam svima nesdostajati onaj Šurda.

Od Ljubiše Samardžića su se na Novom groblju oprostili i Dragan Petrović Pele,

Božidar - Bota Nikolić, Puriša Đorđević, Ljiljana Blagojević,

Jugoslav Pantelić, Sandra Perović, Zoran Živković, Andreja Mladenović, Nebojša Bradić,

Slobodan Šijan,

Radoš Bajić, Kalina Kovačević, Mirka Vasiljević, Voja Brajović,

Vladimir Božović, Zvezdan Terzić, Momčilo Minić...

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.