TALAČKA KRIZA U MAKARSKOJ! Muškarac preti da će ubiti ženu i da će skočiti sa terase! Velike policijske snage na terenu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 10:29

TALAČKA KRIZA U MAKARSKOJ! Muškarac preti da će ubiti ženu i da će skočiti sa terase! Velike policijske snage na terenu!

Drama u Hrvatskoj

Sinoć se u Makarskoj muškarac zatvorio u stan i pretio da će nauditi članovima porodice i sebi. Policija je intervenisala, a sve je trajalo do ranih jutarnjih sati.

- U noći oko 2,30 sati u Makarskoj muškarac se zatvorio u stan s jednim članom najuže porodice i pretio da će nauditi osobi i pretio samoubistvom. Odmah su na mesto događaja upućeni policijski službenici, a potom i pregovarač Jedinice specijalne i interventne policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Jutros oko 6 sati nakon reakcije policije muškarac je pustio osobu, dok je i dalje ostao sam u stanu, odbijao je da izađe i pretio je samoubistvom - objavila je policija. Na kraju je muškarac uhapšen, piše Index.hr.

- Oko 9.23 sati muškarac je uhapšen. Članu porodice je pružena lekarska pomoć, kod kog je utvrđena lakša telesna povreda u vidu manje rane na telu - saopštila je hrvatska policija.

Kako je prenela Slobodna Dalmacija, muškarac je sedeo na balkonu zgrade i pretio da će skočiti. Policija je zatvorila susednu ulicu.

S njim su u stanu bile ćerke koje su sklonili na sigurno, dok je suprugu pustio oko 6 ujutro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muškarac zaključao porodicu u stan i pretio ubistvom i samoubistvom u Makarskoj

Izvor: Radio 021, 15.Jul.2023

U Makarskoj je celu noć trajala talačka kriza nakon što se muškarac zaključao u stan i pretio da će nauditi članovima porodice i sebi.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.