TAKSISTA OPLJAČKAO JAPANSKOG BIZNISMENA! Pijani turista zaspao tokom noćne vožnje, a OVAJ ga OPELJEŠIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 19:27

TAKSISTA OPLJAČKAO JAPANSKOG BIZNISMENA! Pijani turista zaspao tokom noćne vožnje, a OVAJ ga OPELJEŠIO!

Slučaj prijavio policiji tek kada se otreznio

Taksista iz Bankoka uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je japanskom biznismenu koji je zaspao u njegovom vozilu ukrao stvari u vrednosti od oko 33.000 evra, uključujući sat, kreditnu karticu i laptop, javio je Bangkok Post.

Tokom policijskog ispitivanja, taksista je priznao krađu i izjavio da je prodao ukradeni Roleks sat od 32.000 evra za 25.000 bahta (oko 700 evra). Taksista je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u četvrtak, 8. juna, u dva ujutru odvezao pijanog japanskog turistu iz dela grada u kojem se nalaze noćni klubovi i restorani. 

Putnik je zaspao u automobilu, a vozač je to iskoristio da skine sat iz ruke suvozača, izvadi kreditnu karticu iz novčanika, a računar Epl iz torbe, navodi list, pozivajući se na izvore iz policije.

Izlazeći iz automobila, turista nije primetio gubitak, a policiji je prijavio slučaj tek u četvrtak popodne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.