TAKSISTA IZBACIO PUTNIKA ZBOG KAŠLJA Jesi li bio u Vuhanu? Izađi napolje(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKSISTA IZBACIO PUTNIKA ZBOG KAŠLJA "Jesi li bio u Vuhanu? Izađi napolje"(VIDEO)

Vozač i osoba koja ulazi u vozilo nose masku na licu. Mladić traži vožnju do najbliže bolnice, a da stvar bude još ozbiljnija, kašlje i kija

Od posledica koronavirusa dosada su umrle 132 osobe u Kini, broj zaraženih popeo se na 6.056 ljudi, a sumnja se da je virusom pogođeno još 9.239 osoba. Takođe, virus je potvrđen u još 16 zemalja, među kojima su SAD, Francuska, Nemačka... Panika raste u celom svetu, a koliko su Kinezi u strahu pokazuje i jedan snimak koji je nastao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u taksi vozilu.

"Raša tudej" je objavio snimak nastao u Kini, na kom je zabeleženo kako jedan taksista, kada shvati da je njegova mušterija stigla iz Vuhana, zaustavlja vozilo i isteruje muškarca napolje.

Kako se vidi, vozač i osoba koja ulazi u vozilo nose masku na licu. Mladić traži vožnju do najbliže bolnice, a da stvar bude još ozbiljnija, kašlje i kija.

- Zašto kašlješ? Odakle si - pita ga taksista.

- Iz Baodinga sam - kaže mladić.

- Sine, ne zvučiš kao da si odatle sa tim akcentom. Jesi li bio u Vuhanu? Jesi li? - pita ga vozač.

Mladić nekoliko sekundi ne odgovara i potom ponovo kašlje.

- Sad sam stigao odatle, idem u bolnicu sad - kaže on.

Posle toga zaksista zaustavlja vozilo i izbacuje mladića napolje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.