TAKO ĆEMO TRIVUN I JA DA UMREMO ZAJEDNO Ovako je Dobrinka govorila par dana pre nego što je pogunula na Pančevačkom mostu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 21:00

"TAKO ĆEMO TRIVUN I JA DA UMREMO ZAJEDNO" Ovako je Dobrinka govorila par dana pre nego što je pogunula na Pančevačkom mostu

Vozaču, nemačkom državljaninu koji je osumnjičen da je izazvao jeziv udes, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Oni su srednjoškolska ljubav. Zajedno su bili od 15 godine života. Imaju sina, snajku, troje unučića i jedno praunuče - ovako priča Stana Đorđević, rođaka poginulih Trivuna (77) i Dobrinke (77) Jevtić, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu.

Trivun >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dobrinka, nalazili su se u kamionu "zastava" kada je došlo do sudara sa BMW-om na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu. Kamion se od siline udarca bukvalno prepolovio, probio zaštitnu ogradu, a Trivun i Dobrinka ispali su iz kabine - jedno pravo u Dunav, a drugo na stub ispod mosta... Nastradali su na licu mesta.

Stravičan način na koji su stradali duboko je potresao njihovu porodicu i prijatelje, ali i sve Beograđane. Da situacija bude još neverovatnija, njihova rođaka kaže da je Dobrinka pre samo nekoliko dana rekla kako zna da će "ona i Trivun da umru zajedno".

- Pre mesec dana smo nešto pričali ko nam je sve od bliskih ljudi umro, a Dobrinka je rekla: "Tako ćemo Trivun i ja da umremo zajedno" - priča potresena žena.

Ona dodaje da su tek pre 20 dana "skinuli crninu" koju su nosili za sestrom koja je preminula.

- I evo, sad ponovo nosimo crninu... - kaže uplakana Stana.

Ona kaže da su Trivun i Dobrinka odrasli zajedno.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Zajedno su od 15 godine bili... Imali su imanje u Ovči, tamo su odlazili svako jutro i uveče se vraćali. Tamo su radili... - kaže ona.

Komšije ovog para takođe su jako potresene zbog užasne nesreće.

- Čuli smo sta se desilo... katastrofa - kažu komšije u neverici na vest o pogibiji.

Vozaču, nemačkom državljaninu koji je osumnjičen da je izazvao jeziv udes, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.