TAKMIČARI SLAGALICE NASMEJALI CELU SRBIJU: Izmislili urnebesne reči i zapalili društvene mreže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 23:16

TAKMIČARI SLAGALICE NASMEJALI CELU SRBIJU: Izmislili urnebesne reči i zapalili društvene mreže (VIDEO)

Nikola Radosavljević doktor medicine i Bojan Đokić komunikolog u prvoj igri u kvizu "Slagalica" nasmejali su sve koji su ih gledali.

Nikola je tokom pogađanja najduže reči izmislio svoju reč. Takmičar je prijavio reč "vaginacija" i priznao da je tragao za rečju "invaginacija", ali da nije imao dovoljno slova u ponudi.

Bojan je ponudio reč od 7 slova, ali je odmah istakao da ne zna da li će je priznati. Reč je bila "agacija", ali kao ni "vaginacija" ne postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rečniku.

Najduža reč od ponuđenih slova koju je kompjuter ponudio bila je "navigacija".

Na kraju prve polufinalne emisije pobedu je odneo Nikola Radosavljević koji je priznao da je zadovoljan svojim uspehom, ali da mu nije drago što će zbog ponuđene reči završiti na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.