TAJNI ŽIVOT HOMOSEKSUALACA: Pitala me je da li želim razvod. Nisam hteo da je napustim

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNI ŽIVOT HOMOSEKSUALACA: Pitala me je da li želim razvod. Nisam hteo da je napustim

Kada je supruga pre šest godina saznala za njegovu aferu s muškarcem bila je ljuta, a Nik je shvatio da nema smisla više da skriva istinu o svojoj seksualnoj orijentaciji

Pre nekoliko godina kada su se homoseksualci suočavali s većim neodobravanjem, pa čak i s progonima, mnogi muškarci odlučili su da ožene žene i na taj način prokriju svoju seksualnost. U modernim vremenima, kada je tolerancijs mnogo veća od one pre nekoliko godina, mnogi se i dalje odlučuju na takav >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << put.

Nik koji je danas u svojim pedesetima u braku sa ženom je punih 30 godina. On je homoseksualac. Smatra da je njegova žena duži niz godina razvijala sumnje o njegovoj seksualnosti, a potvrda tome stigla joj je kada je saznala za njegovu aferu i to s muškarcem.

"Pitala me je da li želim da odem, da li želim razvod braka, ali ja nisam želeo da je napustim. Ona je moja najbolja prijateljica, ona mi je najbitnija osoba u životu. Odlučili smo da ostanemo zajedno i da živimo kao prijatelji", rekao je Nik čiji najbliži prijatelji i rodbina ne znaju pravu istinu o njegovoj seksualnosti.

(BBC)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.