TAJNI SIGNALI MESARA I NJEGOVE ŽENE Prvi put došla na suđenje - pljuštali poljupci, a ovo je svima privuklo pažnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 07:59

TAJNI SIGNALI MESARA I NJEGOVE ŽENE Prvi put došla na suđenje - pljuštali poljupci, a ovo je svima privuklo pažnju

Detalji sa jučerašnjeg suđenja ozloglašenom klanu.

U zgradi Specijalnog suda u Beogradu juče je nastavljeno suđenje pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a veliku pažnju privukla je i supruga Marka Miljkovića koja je prvi put došla na suđenje.

Miljkovićeva supruga Tanja pratila je suđenje iz posebne prostorije koja se nalazi odmah iz leđa okrivljenih, a kako se saznaje Tanja je sve vreme nasmejana i dobro raspoložena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Od samog ulaska u sudnicu maše okrivljenima, a posebno se obradovala Milošu Budimiru.

Nakon što je Miljković uveden u sudnicu, po saznanju da prisustvuje i njegova žena, okrenuo se, nasmejao i poslao poljubac Tanji, koja je bez prestanka sa obe ruke na ustima slala poljupce mužu.

U tom momentu, ugledao je i Veljko Belivuk koji se osmehnuo, a joj pokazao stisnutu pesnicu u znak podrške.

Miljković se tokom ročišta još par puta okrenuo prema njoj i nasmejali su se oboje.

Ono što je šokiralo je da se na pomen uklanjanja tela iz kluće strave, kao i likvidaciji Kiće Markovića, međutim kada je svedok okrivljeni Nikola Spasojević pričao o Aleksandru Gligorijeviću Pukiju, Tanja Miljković se u sekundi uozbiljila.

Sve vesti sa suđenja pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.