TAJNA PRIGOŽINOVOG MESTA NA LETU SMRTI! Pozicije njega i Utkina mnogo govore o njihovim karakterima - BILI SU KAO VUKOVI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 21:33

TAJNA PRIGOŽINOVOG MESTA NA LETU SMRTI! Pozicije njega i Utkina mnogo govore o njihovim karakterima - BILI SU KAO VUKOVI (VIDEO)

Utkin je, najverovatnije, sedeo u fotelji leđima prema kabini.

Koristeći video snimke kabine otvorenog koda i dijagram Embraer 600, moguće je rekonstruisati približnu šemu sedenja na letu u kom je, prema tvrdnjama svetskih medija, poginuo šef Vagnera Jevgenij Prigožin.

Zajedno sa komandantom Vagnerovog PMC-a Dmitrijem Utkinom, Prigožin je sedeo u fotelji u maloj zatvorenoj prostoriji na repu aviona. Najviše je voleo ovo sedište, koje je imalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogled na ceo avion.

Kao što alfa mužjak u čoporu vukova uvek ide poslednji, kako niko ne bi zaostajao, tako je i Prigožin sedeo na poslednjem mestu, kako bi imao konstantan uvid u dešavanja ispred sebe, a Utkinove oči gledale su tamo gde Pigožinove nisu mogle - iza njegovih leđa.

Na sofi u ovoj prostoriji, najverovatnije, bilo je lično oružje pronađeno tokom istraživanja olupine (u skučenoj kabini, ovo je jedino dobro pozicionirano mesto za takav teret).

Dalje, za velikim stolom za četvoro, obično su se nalazili telohranitelji biznismena. S obzirom na nivo leta, među njima je ovoga puta bio i šef Prigožinovih telohranitelja - Sergej Propustin.

U svakom slučaju, tačnu sliku tragedije utvrdiće istraga i ove informacije ne treba uzeti kao zasigurno tačne i relevantne.

#BREAKING NEW VIDEO: Inside The #Wagner Death Plane. Before The Final Fatal Flight. RAW VIDEO

#Prigozhin #WagnerPMC #BreakingNews #putin #Russia #ukraine #Ukrainewar #moscow #trending #RussiaUkraineWar️ #UkraineRussiaWar️ pic.twitter.com/MyFmQbDnz6

— BREAKING NEWS BITES (@NewsMelt) August 25, 2023

Podsetimo, "crna kutija" ili snimač podataka o letu, pronađen je na mestu pada Prigožinovog aviona, saopštile su ruske vlasti, prenosi "Sky News".

Privatni avion se srušio u sredu pri čemu je, kako su saopštile ruske vlasti, poginulo svih 10 ljudi koji su bili u letelici.

Smrt vođe Vagnera Jevgenija Prigožina još uvek nije zvanično potvrđena.

Sada se vrše genetska ispitivanja tela pronađenih na mestu nesreće, a dodaje se da će istraga "pažljivo proveriti sve moguće verzije onoga što se dogodilo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.