TAGEDIJA: Pronađena mrtva devojka u Rakovici

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAGEDIJA: Pronađena mrtva devojka u Rakovici

Beživotno telo devojke pronašao je čuvar, a na telu su bile vidljive povrede

BEOGRAD -  Zasada nepoznata devojka stara između 20 i 25 godina pronađena je mrtva u ponedeljak rano ujutro oko 5.30 sati kod Toplane u Rakovici u Vareškoj ulici.

Njeno beživotno telo je prema prvim informacijama pronašao čuvar, koji je pozvao policiju.

Okolnosti smrti su i dalje nepoznate, povrede po telu su vidljive, pa se istražuju sve okolnosti koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su mogle dovesti do ove tragedije, a prema nepotvrđenim informacijama navodno se sumnja i na samoubistvo.

Kod devojke policija nije pronašla nikave dokumente na osnovu kojih bi mogli potvrditi inedtitet, a njenu smrt potvrdio je i Biro za informisanje MUP-a Srbije.

Prema poslednjim informacijama devojka, između ostalog, ima povrede obe noge, a uzroci smrti se još istražuju.

Telo nesrećene devojke prevezeno je na Institut za sudsku medicinu gde bi posle obdukcije trebao biti utvrđen tačan uzrok smrti, kao i idnetitet nastradale devojke.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RAKOVICA: Traga se za identitetom mrtve devojke

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013

Beživotno telo devojke pronašao je čuvar, a na telu su bile vidljive povrede..BEOGRAD -  Zasada nepoznata devojka stara između 20 i 25 godina pronađena je mrtva u ponedeljak rano ujutro oko 5.30 sati kod Toplane u Rakovici u Vareškoj ulici...Njeno beživotno telo je prema prvim informacijama pronašao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.