Izvor: B92, 07.Sep.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIC: DSS VODI KAMPANJU ZA IZBORE

Potpredsednik DS Boris Tadic ocenio je u petak da DSS ne postuje minimum fer pleja koji je dogovoren na poslednjem sastanku DOS i da je njena strategija da "minimalno ucestvuje u radu Vlade Srbije, a da iz toga izvuce veliku politicku korist". Tadic je na konferenciji za novinare podsetio da DS nije izasao iz upravnih odbora preduzeca, vec samo iz Vlade Srbije i da na taj nacin DSS izvlaci veliku politicku korist i vodi kampanju za naredne izbore, prenosi Fonet.

DSS je u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svom saopstenju zatrazila hitno ukidanje uredbi republicke vlade za DSS smatra da omogucavaju sverc cigareta. "Zahvaljujuci jos vazecim uredbama Vlade Srbije, duvanska mafija po svakom sleperu cigareta zaradjuje najmanje 130.000 maraka, dok drzava ostaje bez poreza i drugih prihoda", tvrdi DSS.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.