TAČNO 88 SOBA: Otvoren elitni hotel u Beogradu!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAČNO 88 SOBA: Otvoren elitni hotel u Beogradu!

Gostima su dobrodošlicu poželeli Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe, pod čijim okriljem posluje hotel, i Nikola Avram suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mountain Resort

U samom centru Beograda večeras je svečano otvoren hotel "88 Rums" (88 soba) koji se za nešto više od tri meseca poslovanja već izdvojio kao jedan od najboljih u svom rangu.

Gostima su dobrodošlicu poželeli Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe pod čijim okriljem posluje hotel, i Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Avram suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mountain Resort, kojoj je povereno upravljanje hotelom.

Hotel je prevashodno namenjen mlađoj populaciji koja želi maksimalan komfor i vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama.

"Ovo je dobar primer kako od jednog tada napuštenog prostora može da se napravi aktivan prostor u kome će biti zaposleno oko 60 mladih ljudi kojima je ovo praktično prvo zaposlenje", kaže za Kurir vlasnik MK grupe Miodrag Kostić.

Prema njegovim rečima hotel je za tri-četiri meseca rada pokazao sve čime se izdavaja od drugih.

"On je, kako zbog mog poslovnog partnera koji ima 34 godine, i mog sina koji se u sve ovo uključio sa 20 godina, okrenut mlađoj populaciji koja nema dovoljno novca a želi odgovorajaći standard. Ovde je prenoćište od 50 do 70 evra u hotelu sa 4 zvezdice koji ima, ako ne najbolju, a ono među najboljim internet vezama. Svaka soba je opremljena odličnim bežičnim internetom", kaže Kostić.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Otvoren novi hotel u Beogradu „88 Rums“

Izvor: Capital.ba, 01.Okt.2014, 06:30

BEOGRAD, U centru Beograda sinoć je otvoren novi hotel “88 Rums”, (88 Rooms) a na svečanoj zabavi upriličnoj tim povodom okupile su se brojne ličnosti iz javnog i poslovnog svijrta.  Gostima su dobrodošlicu poželjeli Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe pod čijim okriljem posluje hotel i Nikola...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.