TA ŽIVOTINJA JE MAŠINA ZA MLEVENJE MESA Vladimira ajkula pokidala za 20 sekundi - kada su je rasporili ostali su u ŠOKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 11:17

"TA ŽIVOTINJA JE MAŠINA ZA MLEVENJE MESA" Vladimira ajkula pokidala za 20 sekundi - kada su je rasporili ostali su u ŠOKU (VIDEO)

Vladimirov izbezumljen otac Juri je ispričao kako je užasnuto gledao dok mu sina grize morski pas, a on viče u pomoć.

U morskom psu koji je u Egiptu napao i pojeo ruskog mladića pronađeni su delovi tela, a životinju su zatim nasmrt pretukli iz osvete.

Oko Vladimira Popova (23) je morski pas tigar kružio u moru, a zatim ga je odvukao pod vodu dok je on vikao "Tata, spasi me!". Sve se dogodilo u egipatskom odmaralištu u Hurgadi.

Turisti su istrčali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz mora, a užasnuti posmatrači su Vladimiru vikali da pliva dalje od morskog psa, ali on ga je ipak dohvatio.

Tigrasti morski pas je zatim uhvaćen i čamcem odvučen na kopno, a okupljeni na plaži su ga zatim nasmrt pretukli, prenosi Daily mail.

Egypt’s environment ministry said the man was killed on Thursday after being attacked by a tiger shark in the waters near the city of Hurghada. Authorities closed off a 46-mile (74km) stretch of the coastline, announcing it would remain off-limits until Sunday.#SharkAttack pic.twitter.com/XehApmepx9

— Rishabh singh Bhadouria (@Rishabh58113567) June 9, 2023

Morskog psa su zatim preuzeli stručnjaci koji su ga rasporili. U njegovim crevima su pronađeni ostaci mladića, piše novinska kuća Al Arabiya.

Dr. Mahmud Dar, profesor na egipatskom Nacionalnom institutu za pomorske nauke takođe je otkrio da je morski pas bio ženka.

Podsetimo,

- Otišli smo na plažu da se opustimo. Sina mi je napao morski pas, sve se dogodilo u samo nekoliko sekundi, rekao je Popov, poreklom iz Rusije.

Očajni otac je rekao da u blizini nije bilo drugih članova porodice koji bi Vladimiru pomogli u vodi, iako su prvi izveštaji govorili da je njegova devojka uspela da pobegne od napada.

- Kakvu pomoć uopšte možete da pružite? Ta životinja je mašina za mlevenje mesa, sve se dogodilo u 20 sekundi, jednostavno ga je odvukao pod vodu - ispričao je Popov.

- Ovo je smešna slučajnost jer je ovo sigurna plaža. Okolo ima brodova i jahti. Nikada se tu nije dogodilo ovakvo nešto. Obično napadaju na divljim plažama. Ovo je neka zla kob... - dodao je otac.

Vladimir je nekoliko meseci pre ovog stravičnog napada živeo s ocem u Egiptu. Popov je rekao da će kremirati sina, a njegov pepeo vratiti u rodnu Rusiju.

Egipatske vlasti su potvrdile da je životinja predana na istraživanje kako bi se otkrili uzroci njenog ponašanja i kako bi se videlo da li je povezana s morskim psom koji je prouzrokovao nekoliko prethodnih tragedija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.