
Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2025, 16:01
Tрик за укуснију кајгану
Кајгана је многима омиљени доручак, али лако може да испадне неукусна и жилава ако се не припреми како треба.
Фото: Pixabay/ignartonosbg
Можда кајгана делује као једноставна за припрему, али многи занемарују најважнији састојак који је чини мекшом, ваздушастом и укуснијом.
Замените уље овим састојком
За припрему кајгане потребна је одређена врста масноће да би се јаја повезала и добила кремасту текстуру....
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.