Tрикови помоћу којих ћете у трен ока напунити свој мобилни телефон

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2022, 19:01

Tрикови помоћу којих ћете у трен ока напунити свој мобилни телефон

Ако сте у журби и батерија вашег мобилног телефона је скоро празна, можете да урадите неке једноставне ствари које ће вам помоћи да се батерија брже пуни. Фото: Pixabay/ReadyElements Ово су четири трика која ће вам помоћи да за кратко време напуните мобилни телефон.
Користите режим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рада у авиону  Један од најефикаснијих начина за брзо пуњење мобилног телефона је коришћење режима рада у авиону. Наиме, ова опција ће ограничити количину енергије коју уређај троши током пуњења. Најбоље би било да ову опцију укључите чим ставите уређај на пуњење.
Не проверавајте свој мобилни телефон Када ставите телефон да се пуни, немојте га проверавати јер све што радите на њему док се пуни испразниће батерију. Дакле, немојте сваких пет минута проверавати проценат батерије, већ пустите уређај да се пуни.
Укључите пуњач у зидну утичницу Можда вам је лакше и згодније да пуните мобилни телефон преко лаптопа, али најбоља опција је свакако зидна утичница. Пуњење преко УСБ улаза је неупоредиво са утичницом.
Купите пуњач за брзо пуњење Пуњачи за брзо пуњење су изузетно корисни и ако сте у журби, ови пуњачи ће за трен оживети ваш уређај, пише Попсци. Наравно, ово вам неће помоћи ако ваш мобилни телефон нема такву опцију, па би било добро да на то обратите пажњу приликом куповине новог уређаја.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Tрикови помоћу којих ћете у трен ока напунити свој мобилни телефон се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.