Svu sreću vam želim!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svu sreću vam želim!

Već dve godine, plemenita M. E. iz Frankfurta brine o brucošu Bojanu Mijatoviću (19) iz Novog Grada, šaljući mu svakog meseca stipendiju od 50 evra za nastavak uspešnog školovanja u Beogradu.

Na njenu dobrotu on odgovara trudom da uspeh na fakultetu bude što bolji, kako bi opravdao poverenje svoje dobročiniteljke. Kao i uvek, postarali smo se da i februarska stipendija stigne u prave ruke.

- Upisao sam i studiram ono što volim, pa je tako i do sada sve išlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odlično. Nadam se da će se tako i nastaviti. Svakako ću dati sve od sebe da ocene u indeksu budu što bolje. Mojoj dobrotvorki, kao i uvek želim svu sreću i dobro zdravlje. Hvala što me ne zaboravlja iz godine u godinu - rekao je mladi Bojan Mijatović i istakao da mu je podrška M. E. mnogo značila tokom srednje škole, kao što mu i sada olakšava studentske dane.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.