Svinja pobegla od noža, jurili je po Trebinju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2013, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svinja pobegla od noža, jurili je po Trebinju

Višečasovna potera za odbeglom utovljenom svinjom trajala je danas u trebinjskom naselju. U lov su se uključili stanari obližnjih zgrada, a u pomoć su priskočila i deca.

Kad je mislila da je slobodna mirno šetala po gradu

 

Meštani u šali kažu da se po ovom begu moglo zaključiti da je počeo svinjokolj, što je predosetila i svinja, koja je pokušala da nađe utočište u haustorima obližnjih stambenih objekata.

 

Svinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se slobodno šetala magistralnim putem, posle čega je veoma smireno hodala između zgrada, ne plašeći se ni prolaznika, ni dece kojima je bila prava atrakcija.

 

Vlasnik, koji živi u susednom naselju Vinogradi, svinju je uspeo da uhvati i kaže da je sreća što nije povređena. Životinju je opet smestio u svinjac, koji je sada dodatno osiguran, jer se, kako kaže, namučio da je utovi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

U Trebinju potera za odbeglom svinjom!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2013, 13:37

Svinja se slobodno šetala magistralnim putem, nakon čega je veoma smireno hodala između zgrada, ne plašeći se ni prolaznika, ni dece kojima je ova životinja bila prava atrakcija

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.