Svi učenici su se smejali ceo dan, pofesor nije znao o čemu se radi sve dok nije video cedulju na svom stolu: Istog trenutka je POCRVENEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 07:01

Svi učenici su se smejali ceo dan, pofesor nije znao o čemu se radi sve dok nije video cedulju na svom stolu: Istog trenutka je POCRVENEO

Od stida hteo da propadne u zemlju

Biti nastavnik i stajati pred odeljenjem tinejdžera, pokušavajući da im održite pažnju, dovoljno je izazovan zadatak. Međutim, kada se u celu situaciju umeša i nezgoda koje nismo svesni, pokušaj da razred naučite nečemu postaje nemoguća misija.

Jedan nastavnik ostao je uznemiren nakon što je shvatio da su njegove pantalone nasmejale đake iza njegovih leđa, a to je saznao tek pred kraj dana, kada je jedan učenik ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruku na njegovom stolu i upozorio ga na to, prenosi "Mirror".

Greg Donitsen, nastavnik iz Vašingtona, priču o tome podelio je na svom TikTok nalogu, pokazujući belešku koju je učenik zapisao i koja glasi: "Imate rupu na pantalonama i sva deca pričaju o tome". U video snimku priložio je i fotografiju svojih pantalona, sa rupom na zadnjici kroz koju se providi donji veš, preživljavajući jednu od najgorih noćnih mora svakog nastavnika.

embarrassing teacher stories… this happen to anyone else? #teacher #fyp #comedy #humor #teachersoftiktok #teaching #funny #viral

♬ original sound - Amir Yass

Ovim priznanjem nasmejao je brojne korisnike, koji su ga tešili i hrabrili objašnjavajući da "to može da se dogodi svakome", a nekoliko kolega podelilo je slična iskustva.

"Jedan učenik mi je prišao i rekao da prestanem da podižem ruke, jer sam imao fleke od znoja", "Ja sam držao čas sa spajalicom umesto rajsferšlusa", "Moj učitelj istorije je pocepao pantalone nasred časa, pa je ostatak dana lepio selotejp na rupu", nizali su se komentari podrške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.