Izvor: Piplmetar.rs, 25.Sep.2023, 00:31

Svi su šokirani njihovim ponašanjem: Janjuš i Aneli razmenjivali nežnosti pred ukućanima

Janjuš i Aneli razmenjivali nežnosti pred svima
Janjuš pokušava da se zbliži sa Aneli od početka rijalitija Elita i oni svaki dan provode zajedno.

Pročitajte Novi šok u Zadruzi, Janjuš glavni lik nove ljubavne priče: Zadrugar šokirao porodicu i prijatelje
Ukućani, ali i gledaoci su primetili da oni sve manje mogu da se kontrolišu, pokazuju svoje emocije, pa je pitanje samo trenutka kada će se desiti nešto više između njih.
Preksinoć u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << emisije „Pitanje novinara“, Aneli je rekla kako ju je Marko povredio i kako ništa ne želi sa njim, ali izgleda da je rekla pa porekla.
Svi komentarišu njihov odnos i ljudi misle da je Janjuš preterao, jer se on pre ulaska u rijaliti pomirio sa bivšom suprugom Enom, koja mu je sve oprostila.
Janjuš i Aneli razmenjivali su nežnosti u dnevnoj sobi i sve vreme su se mazili i grlili pred svima i pogledi njihovih cimera im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantičnu atmoferu koju su napravili.
printscreen

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: prinscreen, ATA images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.