Svi su očekivali da Luna čestita Kiji na velikom hitu, međutim...

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su očekivali da Luna čestita Kiji na velikom hitu, međutim...

Kristina ne krije sreću i zadovoljstvo zbog svog uspeha, pa na svom Instagramu objavljuje brojke i zahvalnice još od sinoć. Među prvima joj je na uspehu čestitao bivši muž Sloba Radanović, a onda su svi čekali da vide kakva će biti Lunina reakcija.

S obzirom na to da je Kija nekoliko puta rekla da joj je drago zbog toga što je Luna posle rijalitija otvorila butik i poželela joj sreću u poslu, isto se očekivalo da uradi i Đoganijeva.

Ona se prvo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dana uopšte nije oglašavala na Instagramu, gde je bila i te kako aktivna, a danas je konačno postavila stori - međutim, od čestitke ili komentara na Kristininu pesmu i dalje ništa!

Ipak, mnogi su poruku koju je objavila protumačili kao komentar na ovu numeru:

- Gledaj, ali dobro gledaj... Nije sve onako kao što izgleda - napisala je Luna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.