Svi su na Terenu – izađi i ti, navijaj i druži se

Izvor: Blic, 01.Apr.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su na Terenu – izađi i ti, navijaj i druži se

Sve na jednom mestu – rezultati, takmičenja, navijanje i druženje, u prvoj srpskoj društvenoj mreži Teren.

Volite sport, uživate u navijanju za vaš omiljeni klub i pratite rezultate fudbalskih i košarkaških utakmica, ili teniskih mečeva? Sve ove utakmice i mečeve možete još lakše i interesantnije da pratite uz društvenu mrežu Teren.

Instalirajte mts aplikaciju Teren na vaš Android ili iOS mobilni telefon i navijanje može da počne! Dostupne su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vam na desetine različitih liga i sportova iz Srbije i celog sveta: Liga Šampiona, Liga Evrope, Premijer liga, Serija A, Jelen Superliga, ABA liga, Evroliga, Roland Garros, Wimbledon, Svetsko prvenstvo u fudbalu i košarci i još puno drugih.

Društvena mreža Teren vam, pored navijanja za vaš omiljeni tim, omogućava i da:

Aplikaciju Teren takođe možete besplatno da preuzmete sa portala Teren.

Budite uvek u toku. Pratite najnovije aktuelnosti iz sveta sporta, preuzmite aplikaciju Teren i uživajte u navijanju i praćenju utakmica i mečeva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.