Izvor: Piplmetar.rs, 31.Mar.2024, 02:30

Svi se plaše da se bolest ne vrati: Dragana Mirković potražila pomoć stručnjaka

Razvod Dragane Mirković uticao je na pevačicu
Dragana Mirković je nedavno otkrila da stavlja tačku na brak nakon 24 godine. U saopštenju o detaljima razvoda pevačica je navela da ona i njen suprug već dugo žive odvojene živote, a da je Toni Bijelić napustio dvorac i već godinu dana ne živi u njemu.
Ata images

Razvod Dragane Mirković iznenadio je sve Razvod Dragane Mirković iznenadio je ne samo njene fanove, već i sve koji su verovali da će njen i Tonijev brak trajati zauvek. Svi koji su pratili njenu karijeru i privatni život zadnjih dvadeset godina, isticali su njen život i brak kao uzoran i primer koji se smatra ostvarenjem zdravog i ispunjenog porodičnog...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG BIVŠEG MUŽA OTIŠLA IZ SRBIJE Evo kako je Dragana Mirković upoznala Tonija: "Najbitnije joj je bilo da se uda"

Izvor: Blic, 31.Mar.2024

Pevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na svoj brak nakon dve decenije, a malo ko zna da je pevačica pre njega već bila udata.

Nastavak na Blic...

Njega nikad ne spominje: Prvi muž Dragane Mirković ispričao zašto je njihovo venčanje bilo tajno

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Apr.2024, 00:30

Prvi muž Dragane Mirković nekada je bio estradni menadžer, a danas se bavi politikom. Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su da se razvedu nakon 24 godine braka, a malo ko zna da je pevačica i pre biznismena bila u braku. Naime, prvi muž Dragane Mirković je bio menadžer i političar Zoran...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.