Izvor: B92, 01.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi podržali predaje do 27. januara

Beograd -- Haški optuženici trebalo bi dobrovoljno da se predaju do 27. januara, kaže Miroljub Labus.

Tada će se u Beogradu održati novi sastanak sa predstavnicima radne grupe za pridruživanje Evropskoj uniji. Potpredsednik Vlade Srbije Miroljub Labus izjavio je za novogodišnje izdanje "Blica" da je to dogovoreno na sednicama Saveta za evropske integracije i objasnio da će na osnovu izveštaja radne grupe Evropska komisija doneti odluku da li je Studija o izvodljivosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregovora sa Unijom pozitivna ili ne.

Odgovarajući na pitanje da li se premijer Vojislav Koštunica izjasnio o predlogu da se do 27. januara izruče svi haški optuženici, Labus je rekao da su to podržali svi članovi Saveta za evropske integracije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.