Svi neakademski činioci da poštuju i uvažavaju autonomiju Univerziteta u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svi neakademski činioci da poštuju i uvažavaju autonomiju Univerziteta u Beogradu"

Senat, Savet i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu pozvali su danas sve neakademske činioce da poštuju i uvažavaju autonomiju UB i da se uzdrže od bilo kakvih daljih pritisaka na njegova legitimna tela i organe.

Upućen je i poziv svim činiocima društvenog života da u dobronamernom i konstruktivnom dijalogu sa Univerzitetom pronalaze i predlažu najbolja rešenja za unapređenje njihovog funkcionisanja.

Studentima UB upućen je poziv da svoje aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na unapređenju nastave i studentskog standarda ostvaruju u saradnji sa Studentskim parlamentom, kako su naveli, jedinim legitimnim predstavnikom svih 100.000 studenta UB.

Rektorka Ivanka Popović je u obraćanju pre usvajanja zaključka istakla da su studenti uspeli da ostvare svoj cilj i skrenu pažnju na neke važne teme i poručila da je sada potrebno raditi na efikasnosti UB i da sva prethodna dešavanja neće uticati na početak akademske godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Studenti svoje aktivnosti da realizuju sa Studentskim parlamentom

Izvor: VOA, 26.Sep.2019

Posle današnje zajedničke sednice Senat, Savet i Studentski parlament pozvali sve studente Univerziteta u Beogradu da ubuduće svoje aktivnosti na unapređenju nastave i studentskog standarda realizuju u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta u Beogradu, jedinim legitimnim predstavnikom svih...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.