Svi letnji hitovi, od novog Spajdermena do nastavka Grozan ja

Izvor: Blic, 11.Jul.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi letnji hitovi, od novog Spajdermena do nastavka "Grozan ja"

Letnja sezona u domaćim bioskopima počinje a niz hitova predvode odlični nastavci omiljenih animiranih filmova - "Grozan ja 3" i " Automobili 3".

Super-zlikovca Gru i njegovi Malci se vraćaju. Nakon što je postao otac siročićima Margo, Edit i Agnes, što je prvobitno bio deo plana da ukrade Mesec, Gru je na kraju odustao od života kriminalca i od super – zloće postao super – ćale. U nastavku on i njegova nova supruga Lusi nikako ne mogu da stanu na put poslednjem u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nizu zlikovaca koji su pretnja celom čovečanstvu. Malci se nadaju da će Gru iskoristiti ovu priliku da se vrati životu kriminalca, ali kada im Gru jasno stavi do znanja da je završio karijeru zlikovca, Malci ga napuštaju i odlaze svojim putem...

Na domaćim repertoarima su tu i filmovi „Čudesna žena“, „Transformersi: Poslednji vitez“ kao i nova urnebesna komediju „Ludilo devojačke večeri“ sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

Inače, ovog utorka u svim Cineplexx bioskopima u Beogradu karte će koštati 250 dinara za sve projekcije, a u Nišu i Kragujevcu 150. Uz to, specijalno ovog utorka pripremite se za treći nastavak popularne blokbaster franšize „Planeta majmuna – Rat”, tako što ćete ekskluzivno samo u bioskopima Cineplexx moći da pogledate prva dva dela „Planeta majmuna: Početak” i „Planeta majmuna: Revolucija”.

Uz to, novitet je i film „Spajdermen: Povratak kući“. Mladi britanski glumac Tom Holand odlično se snašao u ulozi Pitera Parkera/Spajdermena.

Senzacionalni debi u ovoj ulozi ostvario je u hitu „Kapetan Amerika: Građanski rat”, kako ujedno i počinje njegov prvi samostalni film „Spajdermen: Povratak kući“. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo sa Osvetnicima, Piter se vraća kući u kojoj živi sa tetkom Mej (Marisa Tomej), gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark (Robert Dauni Džunior). Piter pokušava da se vrati svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako još uvek mora da se dokaže kao pravi superheroj…

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.