Svi kapaciteti se koriste: Niška vojna bolnica ulazi u kovid sistem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 12:52

Svi kapaciteti se koriste: Niška vojna bolnica ulazi u kovid sistem!

I vojni lekari će da se uključe u borbu protiv korone.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović najavio je da će za nekoliko dana, vrlo brzo, vojna bolnica u Nišu ući u kovid sistem, kako bi se pomoglo Kliničkom centru Srbije.

- Već danas se razvodi gas i verujem, pošto su sada u toku završne pripreme, da u narednim danima vojna bolnica u Nišu ulazi u kovid sistem - naveo je Stefanović.

Kaže da će pokušati da obezbede dovoljno tehničkih uređaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će regulisati protok kiseonika i da se razvedu gasovi, kako i da će biti veliki broj kreveta poluintenzivne i intenzivne nege.

- Želimo da olakšamo sitauciju u KC Niš gde se ljudi lavovski bore i pomognemo tako što će se uključiti i vojni lekari u tu borbu - naveo je ministar.

Dodao je da će sve biti potpuno spremno već za nekoliko dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.