Svi joj se smeju: Evo kako peva Kajli Džener

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi joj se smeju: Evo kako "peva" Kajli Džener

Dugo se šuškalo da želi da započne pevačku karijeru, a sada je napravila i prvi korak. Poslušajte muzički debi Kajli Džener.

Kako peva mlada rijaliti zvezda možete da čujete u pesmi "Beautiful Day" producenta Barberi Perija, u saradnji sa reperom Lil Jahtijem.

Kajlin glas može se čuti od 2:40, i više zvuči kao recitovanje nego kao pevanje, a uz to je i prilično obrađen.

Pesma je ubrzo po objavljivanju okarakterisana kao katastrofalna na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mrežama, a Kajlinom pokušaju pevanja svi su se smejali. Ipak, njena prijateljica Džordin Vuds, koja je takođe učestvovala u stvaranju ove pesme, na Tviteru je istakla da je to bila samo šala.

Zašto ste to shvatili ozbiljno? Zar ne čujete da se svi smejemo u pesmi... Jasno je da smo se samo zabavljali.

Mnoge je ovaj Kajlin pevački pokušaj podsetio na njenu stariju sestru Kim Kardašijan i propast koji je doživela kada je objavila svoju pesmu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.