Svi blamovi princa Harija: Od golišavih slika, do nacističke uniforme

Izvor: Blic, 24.Avg.2012, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi blamovi princa Harija: Od golišavih slika, do nacističke uniforme

Princ Hari od Velsa, mlađi sin princa Čarlsa i pokojne Dajane, četvrto unuče kraljice Elizabete, imao je u životu nekoliko prilično nezgodnih trenutaka koje su uhvatile kamere. Najnoviji blam dogodio se juče, kada su se pojavile njegove nage slike iz Las Vegasa.

9. Lizanje druga iz vojske

Na video snimku iz 2009. godine Hari je uhvaćen kako ljubi i liže druga u vojsci. Borci za prava homoseksualaca pozitivno su ocenili njegovo ponašanje, a jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od njih je prokomentarisao “svet bi bio mnogo lepše mesto kad bi svi heteroseksualci bili ovakvi”. Kraljica Elizabeta nije bila baš toliko srećna.

8. Pijančenje, grudnjaci, perike, lak za nokte...

Bila je ovo samo jedna u nizu zabava, ali kad su ga uslikali kako nosi grudnjak i periku, sa limenkom piva u ruci, to je, naravno, odmah dospelo na naslovne strane. Drugom prilikom u medijima se pojavila fotografija na kojoj princ Hari ima ljubičasti lak na noktima.

7. Priznao da je kao tinejdžer pušio marihuanu

Kada je imao 17 godina priznao je da je pio alkohol iako nije bio punoletan, što je javnosti uglavnom bilo poznato, ali i da puši marihuanu. Kada je to njegov otac čuo, odmah ga je poslao u rehabilitacioni centar gde je ostao jedan dan u razgovoru s pacijentima.

6. Tuča sa paparacima

Prilikom izlaska iz noćnog kluba, 2004. godine, Hari se potukao sa fotoreporterom. Njegovi predstavnici za štampu izjavili su da ga je reporter udario fotoaparatom, a potom i pesnicom u lice, dok fotograf tvrdi da je Hari njega napao iz čista mira.

5. Varao u školi

Profesor na Iton koledžu izjavio je 2005. godine da je nastavno osoblje pomagalo princu Hariju da dobije najbolju ocenu iz umetnosti, jer mu je taj predmet teško išao. Jedan profesor je čak optužen da mu je lično završio kontrolnu vežbu.

4. Surovost prema životinjama

Za vreme polo utakmice, pre dve godine, mladi princ je u jednom trenutku mamuzom podbo svog konja u bok, zbog čega je konj počeo da krvari. Očevici su tvrdili da je Hari nastavio da jaše konja do kraja meča, a grupe za zaštitu životinja zbog toga su ga prozvale “bezdušni Hari”. Portparol palate Sent Džejms odbacio je optužbe i rekao da je Hari prestao da igra čim je primećeno da je konj povređen.

3. Rasističke primedbe: "Ovo je naš mali Paki"

Na video snimku iz 2006. godine, koji je lično Hari snimao na aerodromu dok sa drugovima vojnicima čeka da polete na vežbu, Hari u jednom trenutku kadrira na kolegu i kaže: “Ovo je naš mali Paki”. Paki je, inače, pogrdno ime za Pakistance. Hari se kasnije javno izvinio i rekao da nije mislio ništa loše.

2. Nage fotografije iz Las Vegasa

Princ Hari se u svojoj hotelskoj sobi u Las vegasu "igrao" striptiza, a jedan od prisutnih "drugara" je, kako to obično biva, odlučio da objavi škakljive fotografije.

Čim su se fotografije golog princa Harija pojavile u medijima, kraljevska porodica mu je naložila da se smesta vrati u domovinu.

1. Došao na maskenbal u nacističkoj uniformi

Na kostimiranoj zabavi iz 2005. godine, Harija su slikali u nacističkoj uniformi i sa svastikom oko ruke. Slike su obišle ceo svet, a Hari je uputio javno izvinjenje: “Jako mi je žao ako sam uvredio ili povredio nekoga. Bio je to loš izbor kostima i ja se izvinjavam.”

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.