Svetski džet set u Dubrovniku: Di Kaprio i Andželina gosti na venčanju decenije

Izvor: Blic, 04.Jun.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski džet set u Dubrovniku: Di Kaprio i Andželina gosti na venčanju decenije

Naslednica imperije milijardera Rendolfa Hirsta, njegova usvojena ćerka Fabiola Beraska i njen izabranik, investicioni bankar Džejson Bekman, privode kraju pripreme za venčanje koje će se održati u Dubrovniku.

Venčanje će se održati u dubrovačkoj palati Sponca. Očekuje se oko 300 gostiju, a među zvanicama su navodno i holivudske zvezde Leonardo Di Kaprio i Andželina Žoli, poznati di džej Mark Ronson, kao i naslednica modne imperije Misoni, Margareta Misoni, piše 24sata.hr.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Fabiola je navodno izrazila želju da tog dana bude jedina mlada u Dubrovniku, jer kako kaže, "ne želi da naleti na drugu ženu u venčanici".

Fotografije sa venčanja će se eksluzivno pojaviti u jesenjem izdanju časopisa "Vog".

Investicioni bankar i naslednica jedne od najbogatijih svetskih porodica imaju petogodišnjeg sina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.