Svetislav Pešić izašao iz bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2021, 10:17

Svetislav Pešić izašao iz bolnice

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić napustio je Klinički centar Srbije, oseća se dobro i odmah se vratio redovnim reprezentativnim obavezama, saopštio je KSS.

"U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao u bolnicu, na vreme smo reagovali. Zahvaljujem se, pre svega, profesoru doktoru Vladimiru Đorđeviću, koji me je na intervenciju profesora doktora Dragana Radovanovića vrlo srdačno primio", rekao je Pešić za sajt KSS.

Pešić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je pre sedam dana u bolnicu primljen zbog akutnog zapaljenja grla, zbog čega su otkazani kontrolni treninzi nacionalnog tima.

"Nakon dva dana već sam se osećao dobro, ali sam morao da ostanem u bolnici šest-sedam dana i ispoštujem protokol oko primanja terapije. Želim ovom prilikom da se zahvalim i kompletnom osoblju, koje je bilo ne samo profesionalno, već i vrlo srdačno", rekao je Pešić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maratoni u Pekingu i Vuhanu odloženi zbog porasta broja zaraženih

Izvor: Danas, 25.Okt.2021

Pošto je u 11 kineskih provincija zabeležen nagli porast broja novih slučajeva kovida 19, lokalne vlasti su bile primorane da otkažu održavanje dva maratona i upozorile da se očekuje dodatno pogoršanje epidemiološke situacije.

Nastavak na Danas...

Sve veći broj slučajeva ptičijeg gripa u Kini

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2021, 08:31

PEKING - Nagli porast broja ljudi u Kini zaraženih ptičjim gripom ove godine izazvao je zabrinutost među stručnjacima, koji kažu da je prethodno cirkulišući soj mutirao i sada je zarazniji za ljude.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.