Svet iz mašte oživeo na ledu

Izvor: Politika, 02.Nov.2013, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svet iz mašte oživeo na ledu

„Na kopnu rade po ceo dan. Trče po hranu i za stan, a ovde pod vodom je pravi raj.” Ovako je pevala vesela Diznijeva družina predstavljajući premijerno „Svet iz mašte” na ledu u „Kombank areni”. Nagrađeni već na početku aplauzima, umetnici na klizaljkama osvojili su srca mnogobrojnih mališana u publici. Ni roditelji nisu bili ravnodušni, uživali su sa decom u čarobnoj priči, koja je i njih vraćala u dane detinjstva.

Ređale su se slike nalik onim iz slikovnica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Svoje zgode i nezgode, računajući i ljubavne zavrzlame, otkrile su vodene životinje. Puštajući mašti na volju publika je mogla sa njima da „zaroni” u podvodi svet. Razna iskustva prepričavala je Mala Sirena, iz „Zemlje vila” dotrčala je Zvončica. Scenom su protutnjali, na radost dečaka, Munja, Mekvin, Majter i ostali automobili. „Kuvale” su se razne priče, poput one o igračkama, a glavni začin bila je magija za koju su recept dali vile i čarobnjaci. I bez prave magije, sudeći po reakcijama, deca u publici bila su opčinjena lepotom predstave, pa su željno iščekivala da se zabava nastavi i onda kada su glumci maskirani u omiljene likove već skinuli kostime. Bilo je to po svoj prilici za njih novo iskustvo, koje će upamtiti kao i lepe priče za laku noć.

A. K.

objavljeno: 02.11.2013.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.