Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švercovao duvan, gorivo, krao struju...

NOVI SAD - Kod mještanina sela Banoštor kod Beočina pronađeno je 400 kilograma duvana namijenjenog nelegalnoj prodaji, oko 2.000 litara dizela, te oružje i municija, saopšteno je iz novosadske policije.

Policija je u kući, gdje je pronađen duvan, otkrila i mašinu za presovanje i rezanje duvana, te improvizovanu sušaru.

U istoj kući pronađen je dizel, za koji se sumnja da je krijumčaren i namijenjen nezakonitoj prodaji. Policija je pronašla i automatsku pušku i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << municiju.

Tokom pretresa u njegovoj kući otkriven je i ilegalni električni vod, što su konstatovali i radnici novosadske "Elektrodistribucije".

Protiv mještanina Banoštora biće podnesena krivična prijava koja ga tereti za nedozvoljeni promet akciznih proizvoda. Na teret će mu biti stavljena i krađa i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.