Švercovali firmiranu garderobu vrednu 50.000 evra

Izvor: Mondo, 03.Mar.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švercovali firmiranu garderobu vrednu 50.000 evra

Carinici su na Horgošu zaplenili švercovanu firmiranu garderobu vrednu 50.000 evra. Zaplenjene jakne "Tommy Hilfiger", "Marco Polo", odela "Hugo Boss"...

Foto: Uprava carina

Torbe u kojima je bilo zapakovano 122 nova komada odeće, svetski poznatih brendova pronađene su juče u kombiju kojim je upravljao srpski držvljanin iz Prijepolja, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Pronađene su 52 jakne raznih marki poput ''Tommy Hilfiger'', ''Armani'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ''Marco Polo'' i ''Bogner''.

Najvrednija jakna je marke ''Patchy Cake Eater'', čija vrednost je procenjena na gotovo 1.300 evra.

Pored jakni u neleganom tovaru otkriveno je i šest muških odela ''Hugo Boss'', 17 pari rukavica marke ''Bogner'', košulje, majice, farmerke...

Vrednost otkrivene neprijavljene garderobe koja je privremeno zadržana, procenjena je na 49.148 evra a s obzrom da prelazi trećinu vrednosti vozila i ono je zadržano do okončanja postupka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.