Švedski Rimaster otvara fabriku u Paraćinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedski "Rimaster" otvara fabriku u Paraćinu

Švedska kompanija "Rimaster elektrosistem AB" otvara fabriku u Paraćinu, u kojoj će proizvoditi kablove, kablovske snopove za specijana vozila i industrijske sisteme.

Vodeći ljudi ove kompanije, koja ima proizvodne jedinice u Švedskoj, Poljskoj i Kini i prodajne kancelarije u Nemačkoj, Belgiji i Francuskoj, odluku o izgradnji fabrike u Paraćinu objaviće sutra na konferenciji za novinare u Skupštini opštine Paraćin, kojoj će prisustovati i čelnici opštine Paraćin. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U saopštenju Informativne službe opštine navodi se da će Fabrika u Paraćinu "u prve tri godine zaposliti 300 do 400 radnika a u narednih deset godina, plan je da zaposli 700 do 1.000 radnika".

Kupci roba "Rimastera" su vodeći proizvođači proizvoda u oblasti specijalnih vozila za rukovanje materijalima, rudarstvo, šumarstvo i poljoprivredu, industrijske aplikacije i automatizaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.