Svedok-saradnik: Slađa saučesnik u pljački dva i po miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedok-saradnik: Slađa saučesnik u pljački dva i po miliona evra

Svedok-saradnik Emir Zeković pre dva dana je u Sudu Bosne i Hercegovine, na suđenju kriminalnoj grupi Zijada Turkovića, rekao da je pevačica Slađana Delibašić tri meseca posle spektakularne pljačke 2.500.000 evra na Aerodromu u Sarajevu 2007. godine došla u taj grad kako bi sklonila automobile korišćene tokom krađe.

Zeković je rekao da je sa Slađanom tada bio i njen verenik, zbog čijeg kuma su njih dvoje i učestvovali u celoj toj priči.

"Po dva automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 'pasat' kojima su se Srbijanci (osobe koje su dopremile policijske uniforme u kojima je izvršena pljačka) dovezli u Sarajevo kasnije su došli srbijanska pevačica Slađa Delibašić i jedan muškarac, za kojeg je rekla da je njen ljubavnik", naveo je Zeković.

Denserka je bila zaprepašćena kad je od novinara čula u kom kontekstu je spomenuto njeno ime.

"Kakva pljačka?! Nemam ja nikakve veze s tim!", rekla je Slađa, ali su joj se posle kratkog podsećanja na dešavanja od pre četiri godine razbistrile misli: "Ma, to je tada bilo nešto zbog Igorovog druga. Posle nastupa privodili su mene i devojke iz moje plesne grupe na informativni razgovor. I klavijaturista je ispitivan. Ne znam stvarno o čemu se tu radilo, nikakvi automobili niti krađe nemaju veze sa mnom. Bolje pitajte Igora, jer ja ne znam ništa o tome! S njim nisam u kontaktu, evo, već dva i po meseca", ispričala je Slađa.

Igor je ostao nedostupan za komentar.

Organizacija Zijada Turkovića tereti se i za pokušaj ubistva Dragana Perišića, Mensura Aljičevića, Anesa Kurbegovića i Nasera Keljmendija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.