Svedočenjem neuropsihijatara nastavlja se sudjenje Malčanskom berberinu

Izvor: Beta, 04.Avg.2020, 10:00

Svedočenjem neuropsihijatara nastavlja se sudjenje Malčanskom berberinu

Sudjenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao "Malčanski berberin", koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju devojčicu iz sela Suvi Do kod Niša, biće danas nastavljeno u Višem sudu u Nišu.Na ročištu koje je zakazano za 13 časova trebalo bi da svedoče veštaci iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, koji su obavili neuropsihijatrijski pregled optuženog Jovanovića.Bilo je predvidjeno da oni budu saslušani pred sudom u Nišu 21. jula, ali je tada ročište odloženo, jer je jedan od njih bio pozitivan na virus korona, a drugi je bio izolaciji.Do sada su održani pripremno ročište i jedan glavni pretres na kome je otmičar priznao dela za koja je optužen, ali se pozivao na svoju uračunljivost, iako su medicinska veštačenja pokazala da je bio svestan svojih postupaka.Sudjenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite maloletne žrtve.Krajem marta je Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića, ali zbog zaštite interesa maloletne oštećene u ovom slučaju, nije saopštena pravna kvalifikacija krivičnog dela za koje se tereti.Jovanović je uhapšen 5. januara na groblju u Malči, a istraga protiv njega je pokrenuta zbog krivičnih dela otmice i silovanja deteta za šta može biti izrečena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotna.On je devojčicu oteo ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svedočenjem neuropsihijatara nastavlja se suđenje Malčanskom berberinu

Izvor: Danas, 04.Avg.2020

Sudjenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao "Malčanski berberin", koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju devojčicu iz sela Suvi Do kod Niša, biće danas nastavljeno u Višem sudu u Nišu.

Nastavak na Danas...

NASTAVLJA SE SUĐENJE MONSTRUMU Malčanski berberin u tajnosti doveden u sud, danas saslušanje SUDSKIH VEŠTAKA

Izvor: Blic, 04.Avg.2020

Pred Višim sudom u Nišu danas se nastavlja suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, optuženom za otmicu i zlostavljanje dvanaestogodišnje devojčice iz sela u okolini Niša.

Nastavak na Blic...

SUĐENJE MALČANSKOM BERBERINU: Svedočili doktori, a evo šta su otkrili da je Jovanović radio kao dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020

Majka zlostavljane devojčice navela posle suđenja da je za otmičara rečeno da je bio uračunljiv..Na suđenju Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra prošle godine oteo i maltretirao dvanaestogodišnju devojčicu, svedočili su danas doktori veštaci iz Specijalne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.