Šveđanka optužena za nekrofiliju

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šveđanka optužena za nekrofiliju

Jedna Šveđanka optužena je danas za nekrofiliju, pošto su istražitelji u njenom stanu pronašli oko sto delova ljudskih skeleta, prenosi švedska novinska agencija TT.

Žena sa jugozapada Švedske optužena je pred Okružnim sudom u Geteborgu da je "narušila mir umrlih"  

TT citira tužiteljku Kristinu Ehrenborg Stafas koja je rekla da je 37-godišnja žena osumnjičena da je koristila ljudske ostatke, među kojima i šest lobanja i jednu kičmenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kost u "seksualnim situacijama".

Žena sa jugozapada Švedske optužena je pred Okružnim sudom u Geteborgu da je "narušila mir umrlih".

Agencija TT takođe prenosi da je policija pronašla CD sa naslovom "Moja nekrofilija", kao i fotografije na kojima se ta žena vidi kako ljubi i grli lobanje.

Žena je opovrgla optužbe, tvrdeći da je kosti skupljala iz istorijskog interesa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.