Svečani prijem za učenike generacije na Zvezdari

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečani prijem za učenike generacije na Zvezdari

Gradska opština Zvezdara prirediće svečani prijem u čast najboljih učenika iz osnovnih i srednjih škola u utorak, 21. juna u 12 sati u Svečanoj sali u Ulici Ćirila i Metodija.

Svečanost će uveličati i odgovorni za kreiranje podsticajnog okruženja za naše najbolje učenike - roditelji, nastavnici i direktori.

Goste će pozdraviti i nagrade uručiti Zoran Vuletić, zamenik predsednika, i Marija Leković, članica veća GO Zvezdara.

Program će voditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Andreja Antanasijević, učenik VII beogradske gimnazije, i recitovati stihove nagrađenih pesama sa Đačkih pesničkih susretanja.

Orkestar OMŠ „Vladimir Đorđević" će svojim nastupom ulepšati našu svečanost, a ujedno obeležiti i Svetki dan muzike.

Prvi put ove godine biće postavljen bilbord sa slikama zvezdarskih đaka generacije i biće istaknuti plakati u svim školama, mesnim zajednicama i Ustanovi kulture „Vuk Karadžić".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.