Svečana večera za Makrona održala se u LOVAČKOJ KUĆI u Vili Mir, evo ko je prisustvovao i ŠTA JE BILO NA MENIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečana večera za Makrona održala se u LOVAČKOJ KUĆI u Vili "Mir", evo ko je prisustvovao i ŠTA JE BILO NA MENIJU

Svečana večera, koju je za francuskog predsednika Emanuela Makrona priredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić počela je sinoć oko 22 sata u Lovačkoj vili, koja se nalazi u okviru Vile "Mir".

Pored Vučića i Makrona, večeri su prisustvovali Makronovi saradnici, kao i pojedini ministri iz srpske vlade.

Večeri su prisustvovali predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić, srpski šef diplomatije Ivica Dačić, ministar Jadranka Joksimović, direktor kancelarije za Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Metohiju Marko Ðurić, savetnici predsednika Vučića...

Na meniju su bile pite sa sirom, razne vrste roštilja, kao i srpska vina, a razgovaralo se o geopolitici, ali i drugim temama.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šta je Makron večerao u Srbiji

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2019

BEOGRAD - Svečana večera, koju je za francuskog predsednika Emanuela Makrona priredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, počela je sinoć oko 22 sata u Lovačkoj vili, koja se nalazi u okviru Vile "Mir".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.