Svečana akademija povodom jubileja Srpske pravoslavne crkve: Dolazak potvrdio i predsednik Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečana akademija povodom jubileja Srpske pravoslavne crkve: Dolazak potvrdio i predsednik Srbije

Akademija počinje u 20.00 časova

U Beogradu će sutra biti priređena svečana akademija povodom obeležavanja 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve kojoj će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

, u Centru "Sava", saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Svečana akademija pod nazivom "Zavet Svetoga Save" održava se u okviru centralne proslave jubileja SPC u Srbiji, a na njoj će u pesmi, slici, drami, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dočarani važni događaji vezani za dobijanje autokefalnosti i za sam život Svetog Save, najavljenonje ranije iz SPC.

Centralna proslava jubileja SPC u Srbiji počela je juče u manastiru Žiča, a završava se 9. oktobra izložbom "Osam vekova umetnosti pod okriljem SPC".

Jubilej SPC obeležava se pod pokroviteljstvom predsednika Vučića.

BONUS VIDEO: Snimak koji je razbesneo milione: Zaronio je u dubine mora, a onda je video prizor od kojeg se SLEDIO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.